## The 11th Taipei International Conference on HIV/AIDS - Turn the Tide, Stop on Me 2013/09/08(Sun) Agenda

Time	Subject	Speaker	
9:00~9:10	Opening Remarks	Official	
	Session 1: Epidemiology and Control Policy		
9:10~12:30 Moderator: Dr. Pei-Jer Chen (陳培哲)			
	(Professor and Director, Ministry of Health and Welfare and National Taiwan University Infectious Diseases Research and Education Center, Taiwan)		
	Global HIV Epidemic: Current	Dr. Kenrad Nelson	
9:10~9:50	Situation and Future Prospects (40 minutes)	(Professor, Johns Hopkins University, USA)	
9:50~10:10	Coffee Break		
10:10~10:50	Combination Strategies for HIV Prevention (40 minutes)	Dr. Thomas C Quinn  (Professor of Medicine, Director Johns Hopkins Center for Global Health, Associate Director for International Research, DIR, NIAID, USA)	
10:50~11:10	Clinical and Virological characterization of HIV-1 CRF07_BC strains infection	Dr. Yi-Ming Chen (陳宜民) (Vice President, Kaohsiung Medical	
	(20 minutes)	University, Taiwan)	
11:10~11:40	Current HIV/AIDS Situation in China (30 minutes)	Dr. Marc Bulterys  (Director, CDC Global AIDS Program - China U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), USA)	

Time	Subject	Speaker
11:40~12:10	Current HIV/AIDS Situation in Taiwan (30 minutes)	Dr. Chang-Hsun Chen (陳昶勳) (Division Director, Third Division, Centers for Disease Control, Taiwan)
12:10~12:30	Panel Discussion	
12:30~14:00	Lunch Break and Satellite Symposiums	
14:00~17:30	Session 2: New Advances in Clinical and Basic Science  Moderator: Dr. Shan-Chwen Chang (張上淳)  (Dean, National Taiwan University College of Medicine, Taiwan)	
14:00~14:40	HIV Treatment: A State-of-Art Update (40 minutes)	Dr. Daniel R. Kuritzkes (Chief, Division of Infectious Diseases, Brigham and Women's Hospital; Professor of Medicine, Harvard Medical School, USA)
14:40~15:20	Pre-exposure and Post-exposure Prophylaxis  (40 minutes)	Dr. Kenneth H. Mayer (Medical Research Director, Co-Chair of The Fenway Institute, USA)
15:20~15:40	Coffee Break	
15:40~16:20	Recent Advance in Microbiocides (40 minutes)	Dr. Ian McGowan  (Professor of Medicine, Division of Gastroenterology, Hepatology and Nutrition at the University of Pittsburgh School of Medicine, Pennsylvania, USA)

Time	Subject	Speaker
	incutioning until bounces	
17:00~17:30	Panel Discussion	

## 2013/09/09(Mon) Agenda

Time	Subject	Speaker	
	Session 3: High-Risk Sexual Transmission Prevention Strategy		
9:00~12:30	Moderator: Dr. Yi-Ming Chen (陳宜民) (Vice President, Kaohsiung Medical University, Taiwan)		
	Global epidemiology of sexually		
	transmitted HIV infection and	Dr. Patrick Sullivan	
9:00~9:40	community-level prevention strategy (40 minutes)	(Professor, Emory University, USA)	
		Dr. Annette H. Sohn	
9:40~10:05	People Having High-risk Sexual Behaviors in Asia	(Vice President and Director, TREAT Asia/amfAR- The Foundation for AIDS	
	(25 minutes)	Research, Bangkok, Thailand)	
10:05~10:25	Coffee Break		
10:25~10:55	Update on Treatment of Syphilis among HIV-infected Patients	Dr. Chien-Ching Hung (洪健清)	
	(30 minutes)	(Associate Clinical Professor, Department of Internal Medicine,	

Time	Subject	Speaker
		National Taiwan University College of Medicine, Taiwan)
10:55~11:20	HIV Prevention Strategy among People Having High-risk Sexual Behaviors in Japan (25 minutes)	Dr. Seiichi Ichikawa (Professor, Nagoya City University, Graduate School of Nursing, Japan)
11:20~11:45	Adolescent: Current Situation and Challenge	Dr. Shu-Lung Yang (楊十隆)
11:45~12:10	Sex and Internet: Current Situation and Challenge (25 minutes)	Dr. Nai-Ying Ko (柯乃熒) (Professor, National Cheng Kung University, Taiwan)
12:10~12:30	Panel Discussion	
12:30~14:00	Lunch Break and Satellite Symposiums	
14:00~17:30	Session 4: HIV Control in Taiwan  Moderator: Dr. Feng-Yee Chang (張峰義)  (Director-General, Centers for Disease Control, Taiwan)	
14:00~14:30	Sexuality Education in Taiwan (30 minutes)	Dr. Chi-Chia Cheng (鄭其嘉) (Associate Professor, Fu Jen Catholic University, Taiwan)
14:30~14:40		Mr. Xin-Quan Liu (劉信詮)

Time	Subject	Speaker
		(Secretary General, Taiwan GDi Association, Taiwan)
14:40~14:50		Ms. Fang-Ying Li(李芳盈)
	HIV/AIDS Control Achievements of	(Researcher, Gisney Land, Taiwan)
	Non-Governmental Organizations	Mr. Tah-Peng Lee (李大鵬)
14:50~15:00	(40 minutes)	(Secretary General, Gay Community Center Taipei, Taiwan)
	-	Mr. Daniel, An-chun Chung (鍾安峻)
15:00~15:10		(Director, Sunshine Queer Center, Taiwan)
15:10~15:30	Coffee Break	
15:30~15:45	The Promotion of Sex Education in College (15 minutes)	Mr. Chuan Li(李泉) (Section Chief, National Central University, Taiwan)
	Experience of Public Health Agency	Mr. Lih-Jong Shen (諶立中)
15:45~16:00	-Prevention Strategy for Adolescents	(Deputy Secretary, Public Health Department, New Taipei City
	(15 minutes)	Government, Taiwan)
	Experience of Public Health Agency	Ms. Ruei-Shiue Yue (岳瑞雪)
	-Ways to Deliver Prevention Service to	
16:00~16:15	Targeted Groups	(Section Chief, Disease Control
	(15 minutes)	Section Division, Public Health Bureau, YiLan County, Taiwan)
16:15~16:30	Experience of Public Health Agency - HIV Screening: Practical Aspect	Ms. Bi-Lan Wang (王碧蘭)

Time	Subject	Speaker
	(15 minutes)	(Head, Disease Control Section, Health Bureau, Taichung City Government, Taiwan)
16:30~16:45	Experience of Public Health Agency- Cross-bureau Cooperation in HIV/AIDS Prevention  (15 minutes)	
16:45~17:00	Panel Discussion	
17:00~17:20	The role of PLWHA in advocacy for human right and efforts on HIV prevention	
17:20~17:30	Closing Remarks	Official

Time	Satellite Symposiums		
	Topic	Speaker	
	Moderator: Dr. Pei-Jer Chen (陳培哲)		
	(Professor and Director, Ministry of Health and Welfare and National		
Day 1	Taiwan University Infectious Diseases Research and Education Center,		
	Taiwan)		
2013/09/08(Sun	)		
12:30~14:00	Treatment of HIV-HBV and HIV-HCV	Dr. Wang-Huei Sheng (盛望徽)	
	coinfection	(Director, Center for Infection	
	(40, 50 minutes)	Control, National Taiwan	
	(40~50 minutes)	University Hospital, Taiwan)	

Time	Satellite Symposiums		
	Moderator: Dr. <b>His-Hsun Lin</b> (林錫勳)		
Day 2	(President, Taiwan AIDS Society)		
2013/09/09(Mon)	Trend of transmitted HIV drug	Dr. Sui-Yuan Chang (張淑媛)	
12:30~14:00	resistance in Taiwan	(Associate professor, Department of Medical	
	(40 ~50 minutes)	Technology, National Taiwan University, Taiwan)	